Известие

Collapse
No announcement yet.

Поставка за кайвенце и прочее....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Поставка за кайвенце и прочее....

......писна ми вече, викам си мина една седмица без да се олея в движение, и без да ми са влажни кесиите дълги километри, и жената да ми пищи че кафето не се махало.....тая Алфа е много зле откъм закачане на ароматизатори, и най - вече в случая за поставки за чаши - просто никоя не пасва като хората, няма къде да си остайш чашата, на волана между двата кръга на оборотом и скоростом влизат хартиените, но се вадят трудно като искаш да отпиеш.....
    Някой намерил ли е добър вариант, читава поставка, ако направи и пикчърс ще е много добре....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Аз мойто всяка сутрин си го слагам във дръжката за затваряне на вратата, ама при отваряне и затваряне е малко сложно ако го забравиш, щото после чистиш

Comment

Аз пьк имам поставка за чаша на подлакьтника
      0888515205

Comment

Къде се фаща?
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
          ......писна ми вече, викам си мина една седмица без да се олея в движение, и без да ми са влажни кесиите дълги километри, и жената да ми пищи че кафето не се махало.....тая Алфа е много зле откъм закачане на ароматизатори, и най - вече в случая за поставки за чаши - просто никоя не пасва като хората, няма къде да си остайш чашата, на волана между двата кръга на оборотом и скоростом влизат хартиените, но се вадят трудно като искаш да отпиеш.....
          Някой намерил ли е добър вариант, читава поставка, ако направи и пикчърс ще е много добре....
          колега, ето един вариант от мен, не е нещо ново, но върши работа
          на таблото на 156-цата няма къде да се сложи поставка, затова остава варианта на вратата, само да си го изпил кафенцето докато се наложи да слизаш от колата, че иначе ако го забравиш става лошо, но за дълъг път при условие че не слизаш от колата поне 3-4 часа си върши работата тази поставка идеално
          ето специално за теб щракнах тези снимки
          Last edited by raffaello; d.m.y г., 16:20.

Comment

Мда, добре снимки - ми не, не слизам ок колата често след като си зема нещо за пиене, но проблема е докато си взема и в половината час докато го пия....тогава стават белите....

Comment

а пък ако си взимаш кафе или безалкохолно от Мак Доналдс, то тогава е още по безпроблемно, защото си имат капачета отгоре и пей сърце, караш си и си пииваш без притеснения

Comment

В Макдон влизам само ако съм треперещ от глад и жажда.....
                В Продава има една синя Алфа с интересна поставка до ск лост, но пък е сложена върху копчетата за ст. огледала...

Comment

Аз го заклещвам между лоста на ръчната и дясната седалка Не е най - добрия вариянт ама върши работа
                  Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

И аз там съм пробвал, но се изля веднъж....

Comment

ше пиеш кафе в ботилка бе колега (биричка му казват някой)
                      инак верно е голяма тъпотия,аз като си купувах подлакътника имаше един модел с поставка за чаша,която се прибираше съотетно като не се ползва, ама не ми хареса как пасва на мястото м/у седялките и се отказах, ама ако се поразровиш из аксесоарите може и да намериш някой подходящ с такава поставка,инак мн удобно е,един авер има,голям кеф
                      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

За какво са ви тези поставки бе хора!Пийте си кафето вкъщи или на в някоя сладкарница и после се наслаждавайте на изтънчения интериор,който няма такива изгъзици за чашки и други такива глезотийки!Все пак това е спортна кола!
                        Cuore Sportivo 156 2.0 T.Spark

Comment

Първоначално публикувано от RaZZoR Покажи съобщение
                          За какво са ви тези поставки бе хора!Пийте си кафето вкъщи или на в някоя сладкарница и после се наслаждавайте на изтънчения интериор,който няма такива изгъзици за чашки и други такива глезотийки!Все пак това е спортна кола!
                          заеби ... особено спортна е ....
                          но иначе съм съгласен ... и аз вече не пия в колата
                          откак на Фиата ми се затвори жабката с чаша кола
                          и всички документи беха вътре ... спирам пия, ям, пуша и продължавам ...
                          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                          Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

е аз пък си тургам чешката с кайвето зад скоростния лост. то нали при мен лоста ного ного не се движи....
                            уточнение- чашата е голяяяяяма и порцеланова)))
                            Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                            sprint tropheo
                            155/1.8
                            156/2.0 Selespeed

Comment

И аз не си падам по сърбане и ядене в колата, ама хааа, това да не е хан
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

Working...
                              X